Firmaarrangement med AWA

Firmaarrangement med AWA

Hej bloggen! Kender du AWA? Hvis du ikke gør, så er det på tide, at du lære om det. De holder firmaarrangement for mange forskellige slags virksomheder, og har mange års erfaring med netop dette. Læs med på bloggen i dag og hør mere om, hvad de kan arrangere for dig.

Hvor skal I holde jeres næste firmaarrangement?

Hos AWA kan man holde firmaarrangement over hele landet. Inde på deres hjemmeside kan man vælge hvilket område, man gerne vil holde sit event i, og når man trykker på det bestemte område kommer der alle mulighederne frem på en side. Det er super smart og overskueligt. I Sønderjylland kan man for eksempel komme på flødebollekursus, Creative City Challenge, spille human fodbold, synge gospel, flyve drone, komme på latterkursus og meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Det kommer også an på hvilken del af Danmark du kigger på, så er der forskellige events man kan arrangere. Men fælles for alle dele af landet er, at du med sikkerhed har muligheden for at skabe et super sjovt firmaarrangement, hvor dine medarbejdere kommer tættere på hinanden. Det skaber god energi på arbejdspladsen, noget at tale om ved frokostbordet og bedre tal på bundlinjen i sidste ende.

Top 10 events

Inde på AWAs hjemmeside kan du også kigge under den kategori, som hedder Top 10. Her har de samlet de 10 mest populære events, som navnet af kategorien jo så flot antyder. Der er alt fra et konferenceløb, som er en ny måde at forbinde moderne teknologi med teambuilding. Aktiviteten udfordrer jer bl.a. på viden, kreativitet og samarbejde, og fungerer som et opløftende afbræk fra jeres faglige program. Det tager 2-3 timer efter hvordan man sammensætter ruten, og det gør bare, at medarbejderne får energi til at sidde ned til møder igen bagefter. Så er der for eksempel en Gastro Battle, som AWA beskrive således “Fire hold, fire ens råvarekurve, tre timer og fire bedømmelseskriterier.” Det gælder om, i bedste Masterchef-stil, at dyste i madlavning med og mod kollegaerne. Til sidst hyldes den gode (eller mindre gode) mad, når I spiser sammen og smager på det, som I har kokkereret. Det er en super sjov udfordring, som I sammen tager op. Det skaber sammenhold, nye roller bliver fordelt og derfor skaber det også en ny forståelse af hinanden. Teambuilding er med til at skabe god energi, god kommunikation og godt sammenhold.

Læs mere på bloggen her.

Comments are closed.