Fedtsugning af hals og kæbe hos Bonnie Erichsen

Fedtsugning af hals og kæbe hos Bonnie Erichsen

Hej alle sammen! Tak fordi I har kigget forbi bloggen i dag. Det skal handle om fedtsugning af hals i dag. Det er noget, som du kan få gjort hos Bonnie Erichsen, som har mange års erfaring på det område. Læs med på bloggen i dag og bliv klogere.

Fedtsugning af hals, hvis du har overskud af fedtceller

Det skal som sagt handle om fedtsugning af hals og kæbe i dag her på bloggen – læs mere her. Lad os først tale lidt om fedtceller. Det er helt forskelligt fra person til person, hvor ens fedtceller bliver ophobet. Dette er noget, som er bestemt i dit dna og bliver fastlagt under puberteten. Det kan være overarme, baller, lår, hage, hals, kæbe, mave. Ja, hele kroppen. Men døjer du for eksempel med hals og kæbelinie, som ikke rigtig er markeret, og det er noget, som du er ked af, så kan du få en fedtsugning. Dette kan du få hos Bonnie Erichsen, som har mange års erfaring i fedtsugning af forskellige områder på kroppen. Nedenfor kan vi gennemgå, hvordan hele forløbet foregår, når man kontakter Bonnie Erichsen.

Forløbet hos Bonnie Erichsen

Når du kontakter Bonnie Erichsen omkring fedtsugning af hals og kæbe, så vil du først blive kaldt ind til en samtale med en af deres dygtige læger. Her gennemgår du og lægen, hvilken unik situation du er i, og hvordan de kan hjælpe dig. Bonnie Erichsen anbefaler, at du har en ven, søskende eller forælder med til denne konsultation, så I sammen kan huske alle detaljerne. Når I er blevet enige om, hvad der kan gøres for dig, så får du en tid til din fedtsugning. Det er vigtigt, at du er klar over, hvad der skal ske, før din tid. Når du møder op til din fedtsugning af hals og kæbe, vil du få smertestillende, som oftest er disse Panodil og Brufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason, mod hævelse. Og så til selve proceduren: Gennem et lille snit på en halv centimeter foran hvert øre og under hagen føres en kanyle ind og fjerner overflødige fedtceller, så kæbelinjen bliver mere markeret. De små sår lukkes med et enkelt sting, og du får en let komprimerende bandage om hovedet. Trådfjernelse sker efter ca. en uge. Det er ikke mere besværligt end som så. Du bør kun være let hævet efter operationen, og kan regne med at alle mærker, der måtte være, er væk efter ca. 10 dage.

Læs mere her.

Comments are closed.