Book fleksible lokaler til firmafest i København

Book fleksible lokaler til firmafest i København

Det er ingen sag at finde en god grund til at holde firmafest. Derimod kan det være noget sværere at finde den grund, hvorpå festen skal holdes. Mangler du lokaler til firmafest i København, så er du kommet til den helt rette guide. I dette blogindlæg kan du nemlig læse om en af de mest fleksible venues i hele København.

Unikke lokaler med central placering

Du skal ikke længere væk end Valby, før du finder et af de mest attraktive steder at holde firmafest. Kun et kvarter fra Rådhuspladsen ligger den helt særlige venue Marketenderiet, der i den grad er enhver eventplanlæggers drøm. Der er rigtig mange elementer, som er med til at gøre stedet helt unikt. For det første har Marketenderiet en speciel historie. Det er nemlig den tidligere kantinebygning i det rå industrikvarter kaldet Valby Maskinfabrik. I dag er bygningen dog 100 % moderniseret og kort sagt et perfekt sted til jer, der vil holde fest på et sted med charme og sjæl.

Fleksibilitet uden lige

Måske tænker du: ”Hvordan kan lokaler være fleksible?” Det kan jo lyde helt mærkeligt, når man er vant til at væggene står, hvor de står. Sådan er det dog ikke hos Marketenderiet. Her kan væggene sættes op og flyttes, som du vil have det. På den måde kan du få ét stort festlokale, hvis du har mange gæster. Men du kan også opdele det 725 kvadratmeter store lokaler, hvis det passer bedre. På den måde er der mulighed for at justere pladsen, så Marketenderiet både kan benyttes af det store og det lille selskab. Der er også mulighed for at sætte scene op og benytte AV-udstyret, som følger med i lokalelejen. Når du booker Marketenderiets lokaler til firmafest i København, er god lyd og musik nemlig en selvfølge.

Ekstra fordele ved Marketenderiets lokaler til firmafest i København

Foruden god lyd, god placering og masser af plads, så er der yderligere et par fordele ved Marketenderiets lokaler til firmafest i København. Du og dine gæster kan nemlig benytte den hyggelige gårdhave, når I skal have en pause fra festen. Der er heller ingen fare for, at gæsterne går hverken sultne eller tørstige hjem. Marketenderiets kokke og tjenere står nemlig klar til at opvarte jer hele aftenen.

Vil du vide mere om fordelene ved Marketenderiets lokaler? Så besøg hjemmesiden, hvor du desuden kan få en visuel tour i faciliteterne.

Comments are closed.