Skal du være Trykprøvning & Energimærke Danmarks næste partner?

Skal du være Trykprøvning & Energimærke Danmarks næste partner?

Hej allesammen! I dag skal det handle om Trykprøvning & Energimærke Danmark. Hos Trykprøvning & Energimærkning Danmark er ingen opgave for stor eller for lille. I denne blogpost skal vi tale lidt om de opgaver de hidtil har lavet, samt hvorfor de er så dygtige. Læs med og lær meget mere.

Skal du være Trykprøvning & Energimærke Danmarks næste partner?

Hos Trykprøvning & Energimærke Danmark leder de konstant efter nye opgaver, som de kan hjælpe til at blive så miljøvenlige som muligt – læs mere her. Dette er både indenfor erhverv, familiehuse samt rækkehuse. Du kan se alle de opgaver, som de har lavet i løbet i den sidste tid inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til lidt længere oppe i denne blogpost. Disse opdateres selvfølgelig løbende, som Trykprøvning & Energimærke Danmark indgår i flere og flere projekter. Skal du va5re den næste store kunde, som de hjælper med at få energimærket? Indenfor erhverv har de lavet projekter som: Bakkeskolen i Hørning, en Administationsbygning – Aarhus C, en Varmemesterbygning – Aalborg SØ, FOA i Rødekro, Sleth Arkitekternes domicil i Aarhus, Helikopterhangar i Billund airport, Østrehavnegade 12 i Aalborg, Alfa Laval i Kolding, REMA 1000 i Risskov, Silkeborgvej 228 i Aarhus, Flintholm Svømmehal i København, Per Aarsleff hoveddomicil i Aarhus, Mærsk Nyt Kontordomicil i København, Amager bakke, Europaskolen Carlsbergbyen i København, og Kalvebod brygge i København. Der er mange flere projekter at læse om inden for de andre kategorier.

Hvad er en trykprøvning?

En trykprøvning er en prøve, som gør, at du kan få udarbejdet et energimærker indenfornetop dit byggeri. I henhold til gældende lovgivning arbejdes der er efter Bekendtgørelse nr. 824 af 24. juni 2016 om energimærkning af bygninger. Der sættes et tryg op i et rum, og herefter måles tætheden i dette rum. Hvis der er utætheder, kan det nemlig både være dyrt for varmeregningen for den bygning, men det skaber også overforbrug af varme og derfor er det dårligt for miljøet. Ydermere, hvis det er utætheder i væggen og den bliver fugtig, kan dette skabe svamp, som er sundhedsskadeligt. Trykprøvning & Energimærke Danmark har ISO9001 certificering, som er din garanti for at de altid yder en høj kvalitet. Så hvis du skal være deres næste store kunde, så er det bare med at kontakte dem på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Det er super servicemindede, og giver dig gerne et tilbud på det projekt, som du står for.

Comments are closed.