En cla coupe er faktisk min drømmebil har jeg fundet frem til

En cla coupe er faktisk min drømmebil har jeg fundet frem til

Jeg har igennem en længere periode ikke vidst hvilken bil jeg kunne tænke mig. Det er nogen som kan få en rigtig mand til at skamme sig og komme i dårligt humør. Derfor er jeg glad for at kunne fortælle alle, at jeg har fundet min drømmebil. Det er en cla coupe fra mercedes. Jeg har ikke set en bil ligeså flot og lækker i mange år og jeg er forelsket i den. Du kan læse mere om drømmebilen lige her.

Cla coupe er en bil for rigtige mænd

Jeg har ikke vidst hvorfor jeg har syntes så godt om denne bil, men jeg tror jeg har svaret nu. Det er fordi den udviser elegance, samtidig med at være en rigtig dræber. Altså man kan se det er et køretøj ikke alle har råd til. Faktisk er der nok ikke mange der har og jeg synes det er fedt. Hvis man sidder i sådan en, kan man føle sig som en konge, der går bland det normale. Jeg føler mig som en royal, der kører blandt pøblen. Der er noget frisk og nyt over den her cla coupe. Det bedste ved det hele er at man kan få lidt vind i håret, hvilket ikke er normalt for mig. Jeg synes normalt at det er enten for meget eller bare direkte irriterende. I denne bil er det nogen andet. Jeg føler mig fri og får lyst til at række fuck til hele verden rundt om mig. Det er en lækker følelse og det er uvant for mig. Jeg ved ikke hvad der ellers skal siges om det. Det er simpelthen bare en uvant, men lækker følelse.

Cla coupe er en bil jeg ikke turde drømme om

Jeg har måske sagt det før, men jeg er nærmest forelsket i denne bil. Altså det er en bil der går udover min vildelste fantasi og jeg er simpelthen, faldet helt og aldeles for den. Jeg ved ikke med alle de andre normies, men jeg har brug for en bil som er ligesom denne. Jeg har aldrig set noget lignende. Den kører fra 0-100 på få sekunder og jeg har aldrig følt mig så blæst tilbage som i denne. Selv ikke i en Tesla har jeg prøvet nogen på samme måde. Det er dog ikke en dum følelse overhovedet. Jeg synes virkelig der er nogen specielt dejligt over en bil med sådan en form for kraft.

Comments are closed.