Frivilligt arbejde i udlandet med Alott Travels

Frivilligt arbejde i udlandet med Alott Travels

Hej alle sammen! I dag skal det handle om udlandet. Vi skal nemlig tale om frivilligt arbejde i udlandet. Der er mange unge mennesker, som hvert år tager afsted med Alott til udlandet for at arbejde frivilligt i områder, som har brug for hjælp. Læs med i dag og lær mere. 

Hvad kan man lave, når man tager afsted på frivilligt arbejde i udlandet?

Er du eventyrlysten? Har du lyst til at gøre en forskel? Så er frivilligt arbejde i udlandet måske noget for dig. Hvis du ikke har hørt om Alott før, så er du kommet til det rette sted. Alott tilbyder frivilligt arbejde i mange forskellige lande i Afrika, Asien og Sydamerika. Du kommer til at arbejde med professionelle samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med de ting, som du er i tvivl om, samt lære dig en masse om det arbejde I skal lave. Lad os tale lidt om, hvor man kan rejse hen samt hvad man kan lave. I Afrika kan du for eksempel arbejde som frivillig i Zanzibar. Dette kan for eksempel være undervisning af børn til byggeprojekter, naturbeskyttelse af Colombusaber og skildpadder, samt arbejde omkring plastikforurening og meget mere. 

Er det dyrt?

Det er forskelligt, hvad rejserne koster, men lad os tage et eksempel. Du kan komme til Sri Lanka og lave frivilligt arbejde i udlandet, hvor du kan arbejde med børn, hjælpe munkene i området, eller arbejde med naturen og dyr. Det er et projekt som hedder ‘Women Empowerment’, og her lærer kvinderne at tage større styring over deres egen tilværelse. I Sri Lanka anses kvinden stadig, som værende den person der er hjemme, og tager sig af det huslige. Kvinderne har det ikke dårligt i Sri Lanka, men de kunne godt bruge noget hjælp til at komme ud af huset og arbejde. Med dette projekt får kvinderne en mulighed for at komme ud og gøre noget for dem selv, lære om andre kulturer samt blive undervist i engelsk. Du kan gøre en kæmpe forskel i deres liv, når du er frivillig på dette projekt. Denne rejse koster fra 8.400 kroner, og du kan skræddersy den lidt som du vil. Det kan være, at du vil rejse før eller efter det frivillige arbejde begynder, det er noget, som du kan tale med Alott om. Hvis du vil lave frivilligt arbejde i udlandet er det vigtigt, at du er tidligt ude.

Læs mere på bloggen her.

Comments are closed.