Frokostordning i København med Nordic Catering

Frokostordning i København med Nordic Catering

Hej alle sammen! Glædelig 19. december, så er det bare snart jul. Er vi klar? Jeg er så klar. I dag på bloggen skal det handle om frokostordning i København med Nordic Catering, som er super dygtige til at lave mad. Du kan læse med og lære meget mere.

Frokostordning i København for alle

Nordic Catering har mange års erfaring med at tilberede frokostordning i København for mange forskellige slags virksomheder. De har en stor passion for at levere den lækreste mad, som er varieret, sund, og hvor der samtidig er noget for alle. Når du kigger på deres hjemmeside, kan du læse om alle de forskellige retter, som de tilbyder. Der er alt fra hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter, 2 forskellige blandede salater, hjemmerørt dressing, 3 forskellige slags pålæg med tilbehør, friskbagt lyst- og mørkt brød, et udvalg af oste hver onsdag, samt dagens kage hver torsdag​. De leverer frokosten til de forskellige firmaer hver dag ved en 11-tiden. De kører ud fra Valby, hvor de har deres køkken. De kører rundt til hele Storkøbenhavn, så ligger din virksomhed i denne kreds, så er det en super god idé at kigge på Nordic Caterings ordning.

Få en gratis prøveperiode

Hvis du er interesseret, så kan du lige nu få en gratis prøveuge hos Nordic Catering. På den måde kan du prøve deres frokostordning i København med alle de forskellige retter i en hel uge, før du beslutter, om det er noget, du gerne vil bestille. Du kan se, hvordan de mange års erfaring i branchen kommer til udtryk i deres evne til at lave forskellige retter hver uge, lave sundt mad, men stadig lave mad som altid er lækkert og nyt. I kan jo også lave en ordning med, at I kan få mad med hjem efter arbejde, hvis der er rester tilbage. Så kan man blive fri for at lave aftensmad til familien. Derudover kan I også gemme det til dagen efter på arbejdet, hvis man nu har brug for en snack i løbet af eftermiddagen. Derudover kan I få kage leveret, hvis I vil det. Det er om torsdagen, og det kan være en super lækker ting at have til om eftermiddagen, når blodsukkeret falder og man trænger til energi for at lave dagens sidste opgaver, før det går hjemad.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her. Ha’ en dejlig aften.

Comments are closed.