Hvordan finder man et bedste webbureau?

Hvordan finder man et bedste webbureau?

Hej alle sammen! I dag skal det handle om, hvordan man sikrer sig, at man samarbejder med et godt webbureau og ikke et, som bare udgiver sig for, at have styr på tingene. Jeg vil gennemgå nogle tips til, hvordan du kan vide, at de har styr på det. Læs med. 

Hvad er det vigtigste, når du samarbejder med et webbureau?

Noget, som du virkelig skal tænke over, når du vil finde et webbureau at samarbejde med er tillid. Det er det første som nævnes, når man læser om gode råd til dette emne. Når du taler med forskellige virksomheder omkring dit projekt, så er der forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Virksomhedens alder kan være altafgørende. Du skal endelig ikke kaste et nyere firma for døren, hvis de eller virker utrolig gode og kan vise et fabelagtigt kundekardotek. Men alder er stabilitet, og viser, at de har været på markedet længe. De ved altså, hvad de taler om. Du skal kigge på de kunder, som de før har arbejdet med. Hvor mange tidligere kunder er der? Hvad har de lavet for dem? Kan du se et produkt eller er der intet materiale at finde?

Kan du selv stå for websitet fremover? Hvad er prisen på produktet? Kan du få support?

Der er mange spørgsmål at stille dit webbureau, når du skal igang med et samarbejde. Du skal være sikker på, at du kan stole 100% på dem, og derfor vil jeg gøre dig opmærksom på nogle ting, som du kan spørge dig selv om. Stoler jeg på dem? Det er det første, som du bør spørge dig selv om. Er det en virksomhed, som du har tillid til. Dette var jeg også inde på ovenfor. Kan du selv rette i websitet fremover? Har du adgang til back-end og er det nemt at navigere i? Hvis ikke, er der så mulighed for, at du kan få support, når du har problemer? Dette skal helst være uden omkostninger, da du jo til denne tid allerede vil have betalt for et helt nye webdesign samt opsætning. Du skal virkelig også spørge ind til prisen på det produkt, som du skal have. Hvad er den? Hvad indgår i den? Det er ikke sådan, at den pludselig får et nøk opad, fordi der sker uventede ting, som du intet har at gøre med? Disse er alle ting, som du skal være opmærksom på.

Læs mere på bloggen her.

Comments are closed.