3 ting at overveje, hvis du tager børn med til et bryllup

3 ting at overveje, hvis du tager børn med til et bryllup

Bryllupsdagen er en særlig begivenhed for alle involverede. Der er mange overvejelser, når man planlægger et bryllup, men nummer et er måske, om man skal tage sine børn med eller ej. Dette blogindlæg vil undersøge 3 ting, som du skal overveje, hvis du tager børn med til et bryllup!

Hvem er ansvarlig for børnene under bryllupsceremonien

– Hvis du efterlader dine børn hos en babysitter, er dette måske ikke et problem. Men hvis brylluppet finder sted i løbet af middagsluren eller på andre tidspunkter, hvor det kan være svært for en anden at passe dem, så spørg dig selv, hvem der skal passe dem, mens alle andre er til bryllupsceremonien.

– Selv når I har besluttet, hvis ansvar det vil være at tage sig af jeres børns behov under hele bryllupsdagen, skal I sørge for, at de ved, hvad deres rolle indebærer, og hvor længe de skal gøre det. Det kan betyde, at I skal arrangere børnepasning på forhånd!

Hvilke aktiviteter vil der være til rådighed for børnene?

– Hvis brylluppet finder sted på et tidspunkt, hvor børnene normalt er i skole, skal du sørge for, at der er aktiviteter til rådighed for dem. Det kan være kunsthåndværk, film eller bare spil, så de kan være beskæftiget.

– Det er også vigtigt at tænke på, hvor meget støj børnene vil lave. Vil de kunne se en film eller spille et spil i ro og mag, eller vil de have brug for mere opsyn?

– Hvis I holder et udendørs bryllup, skal I sørge for, at der er et sted, hvor børnene kan løbe rundt og lege sikkert!

Vil der være et område hvor børnene kan sidde eller lege?

– Hvis brylluppet finder sted på et tidspunkt, hvor børnene normalt sover, kan du overveje at hyre en babysitter til en del af eller hele bryllupsdagen. Dette vil give jer mulighed for at slappe af og nyde jer selv uden at skulle bekymre jer om jeres børn.

– Alternativt, hvis der er specifikke aktiviteter, som dit barn gerne vil deltage i (f.eks. bryllupsceremonien), så sørg for, at de har deres egen plads, så du hele tiden ved, hvor de er.

– Hvis du har små børn med, er det også en god idé at medbringe noget, som de kan sidde på, f.eks. en pude eller endda en oppustelig madras!

– Det er også en god idé at medbringe legetøj eller bøger, så de kan blive underholdt.

Comments are closed.