Gardinbussen kan hjælpe dig med din indretning

Gardinbussen kan hjælpe dig med din indretning

Hej bloggen! Har du nogensinde hørt om gardinbussen? Det er et initiativ fra Textilringen, hvor du kan få en gratis bus ud til dig, som er fuld af inspiration til dine vinduer. Du kan kigge på stoffer, billeder, inspiration fra kataloger, samt få gardinekspertens råd med på vejen. Det hele er gratis. Læs med!

Har du brug for nye gardiner? Prøv Textilringens Gardinbus

I Textilringens gardinbusser finder du det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder mørklægning, screens og markiser. De har 14 forskellige kategorier, når det kommer til vinduerne, så der er et produkt for alle. De smarte ved gardinbussen er, at den kommer hjem til dig, så du har alt inspirationen samt farver og stoffer der hvor du bor. Du er altså fri for at køre frem og tilbage, for at finde den løsning, som passer bedst til din bolig. Istedet kan gardineksperten komme med indenfor og give gode råd og vejledning til, hvordan I bedst indretter jeres vinduer. Om det er gardiner eller persienner, om I skal have solafskærmning eller måske lameller. Dette vil I alt sammen finde ud af sammen med eksperten, som kan fortælle jer alt, I bør vide om de forskellige produkter.

Textilringen går op i miljøet

Når en af Textilringens gardinbusser kommer ud til dig, kan du også spørge dem ind til deres miljøvenlige gardiner. Ja, sådan nogle har de nemlig. Deres Thermo Plissé & Klima Screen er de 2 typer af gardiner der har en særdeles gavnlig effekt på indeklimaet og på energiforbruget som dermed giver en besparelse på CO2 forbruget i jeres hjem. Lad os først tale om Thermo Plissé gardinet. Dette har en stor effekt på reduktion i varmetabet med helt op til 48% i et allerede eksisterende hus eller en lejlighed. Thermo Plisse kan gøre en stor forskel, hvis du har vinduer, som ikke er helt tætte. Det er ikke kun en bedre løsning, istedet for at skulle skifte vinduer, men det er også en billigere løsning. Så er der Klima Screen, som er et helt almindeligt rullegardin med et meget specielt stof med termoeffekt. Dette gør, at gardinet holder varmen ude om sommeren, men samtidig holder varmen inde om vinteren. Gardinet har indbygget antimikrobiel beskyttelse for at bekæmpe mikrober der kan forårsage pletter, lugtgener eller produktforringelse. Disse to produkter er frontløbere, når det kommer til gardiner og miljø.

Du kan også læse mere på bloggen lige her.

Comments are closed.