Graffitirens med Ren Agenterne har aldrig været nemmere

Graffitirens med Ren Agenterne har aldrig været nemmere

Hej alle sammen! Det er tid til at tale om Ren Agenterne og deres graffitirens, som er en super god service de tilbyder til kunder, som er blevet ramt af graffiti, eller som gang på gang oplever, at deres bygninger bliver vandaliseret. Det er super frustrerende, så læs med i dag!

Har du brug for hurtig og effektiv graffitirens?

Ren Agenterne rykker ud indenfor 24 timer, når du har brug for graffitirens. De har base i Kastrup og kører ud til hele Storkøbenhavn. Du kan også ringe til dem, hvis du bor længere væk, da de måske godt kan komme ud til dig alligevel. De har mange års erfaring og store ekspertise inden for fjernelse af graffiti, hvilket har gjort dem til en af de største og mest seriøse samarbejdspartnere på markedet.​​ De har forskellige løsninger, når det kommer til at fjerne graffiti fra dine vægge. Er det noget, som du oplever tit, så kan du med fordel drage nytte af deres forebyggende behandlinger af dine facader. Læs med omkring de to forskellige løsninger nedenfor.

To forskellige langtidsholdbare løsninger

Bliver du ofte ramt af vandaliserende graffiti, så kan du med fordel vælge en graffitirens, som er forebyggende og ikke bare vasker graffitien af. Der er en voksbehandling, og så er der en coating. En voksbehandling af facader, der typisk bliver ramt af graffiti, gør det ikke kun nemt for Ren Agenterne at fjerne graffitien, skulle det ske igen. En voksbehandling af din facade er også noget af det mest skånsomme for din bygning samt for miljøet (og det kan vi jo godt lide!). Produktet, som Ren Agenterne anvender til graffitirens, kan nedbrydes biologisk. Det er både blevet testet og godkendt i forhold til de gældende miljøkrav på området, og derfor kan du med god samvittighed få en voksbehandlingen af overfladerne på din bygning. Den anden mulighed er noget, som Ren Agenterne kalder en coating. Fordelen ved coating frem for en voksbehandling er, at coatingen ikke fjernes i afrensningsprocessen. Det vil altså sige, at man ikke skal bruge mere tid og energi på at påføre coatingen igen, når man har renset graffitien væk. Produktet holder normalt til omkring 250 afrensninger. Ren Agenterne kan efter denne coating nemt komme ud til dig og rense din væg. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet dig en smule, hvis du døjer med graffiti på dine vægge. Nu kan du ihvertfald kontakte Ren Agenterne og få et tilbud fra dem.

Læs mere her.

Comments are closed.