Graffitirens med Ren Agenterne gør dit liv meget nemmere

Graffitirens med Ren Agenterne gør dit liv meget nemmere

Hej alle sammen! I dag skal det handle om graffitirens med Ren Agenterne. De gør det nemmere for dig, som er blevet ramt af graffiti på dine murer eller andre steder på boligen. Det kan være, at det er noget, som sker ofte? Så skal du læse med i dag.

Hurtig og effektiv graffitirens i København

Er du blevet ramt af graffiti? Det kan være super flot, når man ser store graffitimalerier på vægge rundtom i byen, men det er knapt på pænt, når det males på vægge, hvor det bare ikke er meningen eller passer ind. Det sker ofte, at folk oplever vandalisme i form af disse graffitimalerier på deres bygninger. Det kan både ske i byen eller mere i udkanten. Hvis der er en mur, kan der males graffiti. Men i dag skal vi tale om graffitirens fra Ren Agenterne, som er en super fed service, de tilbyder. Det er en service, hvor de kommer ud til dig og fjerner graffitien, men de kan faktisk også forebygge fremtidig graffiti, så du er fri for, at det sker igen. Det er nemlig træls at se på, og en dyr affære hele tiden at skulle rense det af og gøre muren pænt igen.

Hvordan kan man forebygge mod fremtidig graffiti?

Det er ikke svært at forebygge mod fremtidig graffiti, som måske rammer din bolig. Hos Ren Agenterne har de en service, som kan hjælpe dig og din bolig, hvis I endnu en gang skulle blive ramt af graffiti. Denne graffitirens tager både graffitien væk, men derefter maler Ren Agenterne faktisk med en overflade, som gør, at den næste omgang graffiti ikke sidder lige så godt fast. Der er to forskellige løsninger: coating og voksbehandling. Det er begge løsninger, som er super miljøvenlige, så du skal ikke være bange for, hvordan det påvirker miljøet, at du får renset graffitien væk. Selve graffitimalingen er ikke det bedste for miljøet, men den rens du får foretaget med Ren Agenterne skader ingenting. Derudover kan du faktisk få abonnementer også. Dette kan du vælge at gøre, hvis du ofte oplever graffiti på dine mure. Der er to forskellige løsninger. Nr. 1 er 380 kroner om måneden, hvor Ren Agenterne kommer ud til dig en gang om ugen, for at tjekke tilstanden. Du skal intet selv gøre. Du kan også vælge løsning nummer to til 99 kroner om måneden, hvor du så bare selv skal bestille en tid til, at de kommer ud til dig.

Læs mere her.

Comments are closed.