Affugtning af dit hjem

Affugtning af dit hjem

Hej alle sammen! I dag skal det handle om affugtning af dit hjem. Der er ikke noget værre, end at opleve fugt i hjemmet, da dette kan skabe skimmelsvamp over længere tid. Noget som er super sundhedsskadeligt. Du skal læse med i dag på bloggen, hvor det skal handle om Total Skimmelrens.

Total Skimmelrens kan hjælpe dig med affugtning af dit hjem

Har du haft en vandskade i dit hjem? Total Skimmelrens kan hjælpe dig med affugtning af dit hjem, så du ved, at der ikke opstår skimmelsvamp senere hen. Skimmelsvamp lever i husets vægge, og det er sundhedsskadeligt. Hvis man opholder sig i et hus med skimmelsvamp over længere tid, kan man opleve at få allergi, dårligere hørelse og andre sygdomme, fordi kroppen ikke kan tåle, at være i det. Total Skimmelrens kan foretage en præventiv affugtning, som modvirker, at der opstår fremtidige skader i din bolig, efter en vandskade. Hvis der allerede er gået fugt i murværket, eller hvis kælderen er oversvømmet, kommer de også ud og løser disse problemer for dig. Total Skimmelrens har mange år inden for branchen, og dette betyder, at de kan løse stort set alle opgaver inden for affugtning. De arbejder med service og kvalitet for øje.

Lej en affugter

Har du oplevet vandskade, men ønsker selv at fjerne fugten i din bolig? Så har du faktisk også mulighed for at leje moderne affugtning udstyr hos Total Skimmelrens. De har følgende maskiner til affugtning: en kondensaffugter, som maskinen kondenserer fugten, så vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb. Så er der en adsorptionsaffugter, som er en maskine, der trækker fugten direkte ud i naturen igen. Til sidst er der den meget effektive multiqube, som er særdeles velegnet til affugtning af hulmursisolering. Maskinen er en mellemting mellem en kondens og en adsorptionsaffugter. Total Skimmelrens har har erfaring med, at den er i stand til at redde lofter og gulve i mere end 90% af alle tilfælde, hvis der handles så snart skaden er sket. Du skal altså ikke tøve med at ringe til Total Skimmelrens, hvis du har haft en vandskade. Inde på deres hjemmeside kan du læse om alle de forskellige certificeringer, som de har inden for affugtning af huse, erhvervsbygninger med mere.

Tak fordi du har læst med i dag. Du kan læse meget mere om hjemmet inde på bloggen, hvis du klikker lige her. Ha’ en dejlig dag!

Comments are closed.