Teambuilding og firmaarrangement i København med AWA

Teambuilding og firmaarrangement i København med AWA

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om firmaarrangement og teambuilding med AWA. De holder mange arrangementer, så de er rutinerede i, at arrangere den bedste dag for dig og dit firma. Så læs med her på bloggen i dag, og hør hvordan I kan få den bedste dag i København.

Teambuilding og firmaarrangement i København med AWA

Når man kigger på AWAs hjemmeside, er det let at se, at de er super dygtige, når det kommer til teambuildingevents og firmaarrangementer. De har mange års erfaring med mange forskellige størrelser grupper fra vidt forskellige virksomheder over hele landet. Mange kommer til Købnehavn, for at have en firmadag med netop AWA. Hos AWA tror de på, at bløde værdier er afgørende for de hårde værdier. Velfungerende medarbejdere skaber gode resultater på bundlinjen. Og fælles oplevelser giver bedre sammenhold, samarbejde og kommunikation. AWA tilstræber sig, at gøre dit team mere effektivt i hverdagen. Dette gør de ved at bringe jer tættere sammen, og kaste jer ud i udfordringer, som I normalt ikke står i sammen. Dette gør, at I lærer noget nyt om hinanden og ser hinandens styrker og svagheder i andre roller, end dem, som I normalt er i. AWA er med fra start til slut i hele arrangementet, så I trygt og sikkert kan forvente de bedste medarbejderaktiviteter på markedet.

Styrk effektiviteten i dit team

Teambuilding og firmaarrangementer styrker jeres team. Dette er bevist i mange forskellige sammenhænge, hos mange forskellige virksomheder. Der er mange forskellige events, som I kan fylde jeres firmadag med, når I planlægger den med AWA. Inde på deres hjemmeside, kan du læse om alle de forskellige firmaarrangementer, som de tilbyder. Der er alt lige fra madlavning med dygtige kokke eller dessert bagning med Danmarks dygtigste dessertkokke, til go-cart og andet aktivt. Derudover er der også foredrag omkring velvære på arbejdspladsen, hvor I lærer omkring god kommunikation, og ikke at tage sin dårlige dag med på arbejde. AWA har mange forskellige samarbejdspartnere landet over, så derfor kan de få de fleste ønsker (inde for rimelighedens og budgettets grænser) til at lade sig at gøre. Du kan finde AWAs kontaktinformation inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Der er både telefonnummer samt email, så du kan komme i kontakt med deres søde medarbejdere. Jeg håber, at I får en uforglemmelig dag.

Læs også mere omkring events og virksomhed lige her.

Comments are closed.