Akupunktur i København kan lindre dine smerter

Akupunktur i København kan lindre dine smerter

Sygdom kan sætte os helt ud af spillet. Når smerterne tager over, kan det føles, som om vores krop ikke er vores egen – nogle gange ville vi måske ønske det sådan. Men du behøver ikke gå alene med dine smerter. En mulighed er at prøve alternativ behandling som akupunktur i København. Den gamle behandlingsform kan nemlig hjælpe på mange forskellige lidelser.

Bliv klogere på akupunktur

Akupunktur bliver i dag anset for at være en alternativ behandling der kan lindre en lang række lidelser af forskellig art. Det gælder fx hovedpine, kvalme og led- og muskelsmerter. Metoden består i praksis af at man stimulere de såkaldte akupunkturpunkter på kroppen ved at indsætte tynde nåle i hud og muskler.  Ifølge den traditionelle opfattelse kan akupunktur ikke bare behandle lidelser i kroppen, men også i psyken, og den teori er der også folk, der tilslutter sig i dag. Derudover anser man akupunktur for at være en sikker behandlingsform der stort set ikke giver nogle bivirkninger. Man skal dog regne med at det tager ca. 6-12 behandlinger, før der er nogen mærkbar virkning.

Har du hørt om taoistisk naturfilosofi?

Hvis svaret er nej, så har du måske alligevel. De fleste kender nemlig principperne om yin og yang, og det er netop her at akupunktur har sine historiske rødder. Ifølge den traditionelle, kinesiske medicin (TCM) kan akupunktur skabe balance mellem kræfterne yin og yang som findes i kroppen. Hvis der er ubalance mellem disse kræfter, kan livsenergien Qi ikke flyde frit, og det vil resultere i sygdomssymptomer i krop og sind. Uanset om man tror på yin og yang eller ej, så er princippet lidt det samme som i dag. Det handler kort sagt om at bringe kroppen i balance igen ved at stimulere akupunkturpunkterne.

Giv akupunktur i København en chance

Hvis du vil prøve en alternativ og bivirkningsfri behandlingsmetode, så kan du kontakte klinikken Kiropraxis der tilbyder akupunktur i København. Klinikken er en tværfaglig behandlingspraksis der er specialiseret i at behandle lidelser i bevægeapparatet. De udbyder bl.a. kiropraktisk behandling, massage, akupunktur, kinesiologi og kraniosakral terapi. Er du i tvivl om hvad du fejler? Så kan du benytte Kiropraxis’ hjemmeside til at finde information om dine specifikke symptomer. På hjemmesiden kan du også benytte kontaktinformationerne til at bestille tid til akupunktur i København eller få en uforpligtigende samtale med deres akupunktør Anne Son Mi Madsen.

Er du træt af din sygdom? Se hvordan du forkæler dig selv her!

Comments are closed.